Jak poznat čokoládu od náhražek? Důležitý je obsah kakaa a cukru, radí nutriční terapeutka

Ke každoročním oslavám jara patří mnoho tradic a setkání, jež se často neobejdou bez sladkých pochutin. Na velikonoční tabuli zpravidla nechybí beránek, mazanec a čokoládové figurky. Právě u oblíbených čokoládových zajíčků a vajíček je ovšem potřeba se mít na pozoru. Často totiž obsahují chemická sladidla, aromata a přidané cukry, které nemají s pravou čokoládou nic společného, varuje nutriční terapeutka.

 · Alice Rosier · 3 minuty

Chceš odebírat denní přehled zpráv?

Zanech nám e-mail

Přihlášení k odběru denního přehledu zpráv

Denní přehled zpráv přijde do e-mailu každé ráno a obsahuje přehled zpráv z předchozího dne.
Denní přehled zpráv je možné kdykoliv odhlásit.

Přihlášením odběru denního přehledu zpráv souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Napište první písmeno abecedy.

Ankety

Napříč Moravskoslezským krajem září vánoční stromky. Který se vám líbí nejvíc?

 
 
 
 
 
 
 
 
Celkem hlasovalo164 čtenářů
 

Přečtěte si článek k tématu

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.