Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Ostravští policisté dopadli chlípníka, který pronásledoval ženy a masturboval před nimi

Osmatřicetiletý muž, který opakovaně na veřejnosti onanoval před ženami, už nikoho dalšího neznechutí. Nic si prý neplánoval, vzrušit ho měly ženy, které se mu líbily. To, že se poškozené zbavily ostychu a nechutný zážitek nahlásily na policii, vedlo k jeho brzkému dopadení. Onanista z Ostravy skončil po zásahu policistů ve vazbě, při prokázání viny mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Na veřejnosti masturboval opakovaně

Onanista si své chování nemohl odpustit a podobných výstřelků se dopouštěl opakovaně. Vyšetřovatelé si rychle spojili, že se ve všech případech jedná o jednoho a téhož pachatele.

První případ se odehrál v Přívoze. „Operační důstojník obdržel na tísňovou linku 158 oznámení od ženy, která podrobně popsala velmi nepříjemný zážitek,“ uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková

Mladá žena šla po ulici, když si všimla, že ji sleduje neznámý muž. „Když došla ke svém bydlišti, muž si měl sundat kalhoty, vyndat z nich penis a začít masturbovat,“ popsala mluvčí.

Chlípník se vracel na stejná místa

Žena vše oznámila policistů, dokonce přiznala, že už jeden takový zážitek za sebou má. Navíc se zřejmě jednalo o téhož chlípníka. Případem se v návaznosti na její oznámení začali zabývat kriminalisté. 

„Vyhodnocováním získaných poznatků a porovnáním s obdobnými případy jak ze současnosti, tak z minulých období přišli kriminalisté na to, že se nejedná o ojedinělý případ. Už na konci května hlásila podobnou zkušenost žena, kterou muž obtěžoval na parkovišti pod Frýdlantskými mosty,“ uvedla Michalíková.

Květnový případ z Moravské Ostravy měl takřka stejný průběh. Ani v jednom z případů exhibicionista ženy nenapadl ani neoslovil. 

„V onom květnovém případu měl neznámý muž přijít k autu, ve kterém seděla poškozená a beze slova sundat kalhoty a začít masturbovat. Díky operatvní činnosti a osobní znalosti přišli kriminalisté na stopu osmatřicetiletého muže, který se již v minulosti měl obdobného jednání dopustit,“ vysvětlila Michalíková.

Onanista skončil ve vazbě, hrozí mu tři roky

Později se ukázalo, že mimo sexuálního obtěžování má muž na svědomí také několik krádeží. V obchodech kradl například čokolády či tablety na praní.

Osmatřicetiletý onanista brzy skončil ve vazbě. „Komisař sedmého oddělení obecné kriminality Ostrava obvinil muže z trestných činů výtržnictví a krádeže. Obviněný se ke všemu doznal. Jak z výslechu dále vyplývá, údajně nic neplánoval. Vzrušit ho měly pohledy žen, které se mu líbily. Žádné z nich prý nechtěl ublížit. V případě odsouzení mu za uvedené skutky hrozí až tři roky ve vězení," uvedla mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Ostrava, Moravská Ostrava, Přívoz, exhibicionismus, obtěžování, onanista, masturbace, policisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostravští policisté dopadli chlípníka, který pronásledoval ženy a masturboval před nimi  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.