Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Ženu z Frýdecko-Místecka se kvůli zničené králíkárně a mrtvým králíkům pokusil upálit její známý

V sobotu 10. srpna záchranná služba přijela na pomoc jednapadesátileté ženě, která utrpěla popáleniny třetího stupně. Policie z násilného činu obvinila jednatřicetiletého muže, který po požití alkoholu a slovní rozepři ženu zapálil.

Ve večerních hodinách vyjela záchranná služba do Frýdku-Místku kvůli vážně zraněné ženě. Ta byla v přímém ohrožení života. Utrpěla popáleniny třetího stupně na více než polovině těla a záchranáři ji museli uvést do umělého spánku.

„Po prvotním ošetření popálených ploch byla pacientka letecky transportována do popáleninového centra Fakultní nemocnice Ostrava. Její stav byl v době předání kritický," uvedl mluvčí záchranné služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

Z činu byl obviněn muž, který byl v daný večer u ženy na zahradě. Tam se odehrála hádka ohledně poškození králíkárny a usmrcení králíků. Muž po požití alkoholu polil ženu hořlavou kapalinou a následně ji zapálil.

„Obviněnému, který byl v minulosti za podobnou násilnou trestnou činnost odsouzen, nyní hrozí trest odnětí svobody až do výše dvaceti let nebo trest výjimečný," oznámila mluvčí policie Pavla Jiroušková.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Moravskoslezský kraj, Frýdek-Místek, Fakultní nemocnice Ostrava, popálenina, zranění, vražda, králíkárna, rozepře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu z Frýdecko-Místecka se kvůli zničené králíkárně a mrtvým králíkům pokusil upálit její známý  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.