Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Čtyřicetiletý otec si jako rukojmí vzal učitelku mateřské školy v Ostravě. Ohrožoval ji kapesním nožíkem

Čtyřicetiletý otec jednoho z dětí si v pondělí brzy ráno vzal jako rukojmí učitelku mateřské školy v Ostravě. Ohrožoval ji kapesním nožem, k žádnému zranění nedošlo. Policisté muže během několika minut zadrželi, může být obviněn z vydírání. Bližší informace s ohledem na vyšetřování sdělit nemohou.

Incident se stal krátce před pondělní osmou ranní. „Muž uchopil jako rukojmí jednu z učitelek a dožadovat se, aby další učitelky zavolaly policii. Svou výhrůžku umocnil kapesním nožíkem, kterým ženu ohrožoval. Jakmile zjistil, že personál zavolal na tísňovou linku, tak z budovy odešel," řekla mluvčí moravskoslezských policistů Eva Michalíková.

Nešlo o náhodého kolemjdoudícho, ale o zákonného zástupce jednoho z malých dětí. Policisté ho do několika minut zadrželi. Od školky se vzdálil asi o 150  metrů. 

„Nebyl pod vlivem drog ani alkoholu. Nůž hlídce vydal. Obviněn může být z vydírání. Nyní je ještě zadržený, s ohledem na stav vyšetřování nebudeme podávat další informace," řekla Michalíková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Ostrava, krimi, policie, školy, vzdělání, rukojmí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřicetiletý otec si jako rukojmí vzal učitelku mateřské školy v Ostravě. Ohrožoval ji kapesním nožíkem  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.