Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Muž skončil po požáru v kuchyni v umělém spánku. Do nemocnice ho transportovali záchranáři

Ve Fakultní nemocnici Ostrava skončil v neděli kolem poledne muž, který se při požáru v kuchyni nadýchal horkých zplodin hoření a utrpěl popálení v oblasti dýchacích cest, stejně jako drobnější zranění na končetinách. První pomoc mu poskytli po vyvedení ven hasiči. Stav pacienta byl ale závažný a zasahující lékař musel přistoupit k uvedení do umělého spánku. Muže poté do nemocnice transportovala záchranná služba.

„Do opavské Slezské nemocnice předali záchranáři po poskytnutém ošetření také dvaapadesátiletou ženu, která se nadýchala zplodin hoření a udávala další obtíže interního charakteru,“ shrnul mluvčí krajské záchranné služby Lukáš Humpl.

Na místě záchranáři také vyšetřily tři další osoby, které se v době požáru pohybovaly v domě. „Jevily minimální známky zasažení a mohly být ponechány na místě zásahu. Jejich další ošetření nebylo nutné,“ uzavřel Humpl.       

Ohodnoť článek

Foto ZZS MSK

Štítky nemocnice, Fakultní nemocnice Ostrava, zdravotnická záchranná služba, požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž skončil po požáru v kuchyni v umělém spánku. Do nemocnice ho transportovali záchranáři  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.