Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Recidivista z Ostravy vykrádal mincovníky vysavačů. Šetřil si na svatbu, ze které sešlo

Pětačtyřicetiletý recidivista vykrádal v Ostravě podle policie mincovníky vysavačů u mycích linek a čerpacích stanic. Vykradl deset takových zařízení. Chtěl si tak údajně našetřit na chystanou svatbu. Místo před oltář ale nakonec zamířil k soudu a pak do vazby, řekla mluvčí ostravské policie Eva Michalíková.

„Mužům zákona se recidivista přiznal, spolupracoval a na svou obhajobu uvedl, že peníze potřeboval na bydlení, jídlo a svatbu, kterou měl před sebou," řekla Michalková. Dodala, že ze sňatku nakonec sešlo právě v souvislosti se zadržením podezřelého. „Místo svatebního obřadu se v sobotu rozhodovalo o jeho vzetí do vazby. Soudce návrh akceptoval," řekla.

Muž byl v minulosti trestán třicetkrát. Vždy měl na svědomí zločiny majetkového charakteru. Před posledním zatčením se vloupal nejen do mincovníků, třikrát vnikl i do různých objektů. Způsobil škodu okolo 250 000 korun. Ve vězení může strávit tři roky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Ostrava, krimi, kriminalita, krádež, mince, svatba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista z Ostravy vykrádal mincovníky vysavačů. Šetřil si na svatbu, ze které sešlo  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.