Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policisté z Kravař pátrají po muži, který by mohl pomoci s vyšetřováním případu výtržnictví

V souvislosti s výtržnictvím policisté z Kravař pátrají po muži, který by mohl pomoci s objasněním tohoto skutku. Výtržnictví se měl tento čtvrtek dopustit neznámý pachatel okolo šesté hodiny v podvečer v Kravařích v ulici Alejní poblíž restaurace Nemlýn.

"Policisté obvodního oddělení Kravaře prověřují okolnosti přečinu výtržnictví, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel ve čtvrtek 4. dubna 2024 okolo 18. hodiny v Kravařích v ulici Alejní poblíž restaurace Nemlýn. V této souvislosti se jim podařilo získat fotografie muže, který by mohl pomoci s objasněním daného skutku. Muž se měl na místě pohybovat na jízdním kole," uvedla mluvčí policie Kateřina Kubzová.

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po tomto muži. "Jakoukoliv informaci, která by mohla vést k jeho ztotožnění, uvítají kolegové na telefonním čísle 606 089 002 nebo na lince 158. Můžete se na ně obrátit i přímo na adrese obvodního oddělení v Kravařích v ulici Bezručova 102," vyzvala mluvčí.

Policie se zároveň obrací také na samotného muže, aby se případně sám přihlásil. "Za informace, které povedou k objasnění skutku, děkujeme," dodala mluvčí police.

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které se střetl Harley s Jaguarem

Moravskoslezští policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo v sobotu 13. dubna okolo 16:45 v Bravanticích. U penzionu Motobar Bravantice se střetl osobní automobil a motocykl. Řidič motocyklu Harley Davidson jedoucí se spolujezdkyní ve...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, výtržnictví, cyklista, policie, svědek, totožnost, vyšetřování, Kravaře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z Kravař pátrají po muži, který by mohl pomoci s vyšetřováním případu výtržnictví  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.