Počasí dnes30 °C, zítra21 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Tři lidé zemřeli při nehodách v Orlové a Novém Jičíně, auta narazila do stromů

Tři lidé včera odpoledne zemřeli při dvou dopravních nehodách, které se staly v Orlové na Karvinsku a v Novém Jičíně. V obou případech auta narazila do stromu. Novinářům to dnes sdělili mluvčí záchranných složek.

První nehoda se stala okolo 16:30 v Orlové. Osobní automobil tam vyjel mimo silnici a narazil do stromu. "Na místě podlehli svým zraněním dva devatenáctiletí muži," uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská. Podle mluvčího hasičů Lukáše Poppa se řidič i spolujezdec nacházeli při příjezdu hasičů mimo vozidlo, i přes snahu hasičů a záchranářů se je však nepodařilo oživit.

"Devatenáctiletý mladík, který ve vozidle cestoval, utrpěl se životem neslučitelná poranění, kterým podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Druhý pacient stejného věku utrpěl mnohočetná poranění a nejevil po nehodě známky života. Posádky zdravotnické záchranné služby u něj prováděly rozšířenou resuscitaci. Ani po několika desítkách minut se však nepodařilo obnovit jeho krevní oběh a zasahující lékaři museli konstatovat jeho smrt," řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl. Psychologickou pomoc příbuzným poskytl policejní krizový intervent.

Druhá nehoda se stala okolo 18:00 v Novém Jičíně, části Skalka. "Také zde vyjelo dle předběžných informací z dosud nezjištěných příčin vozidlo mimo silnici a narazilo do stromu. Řidič středního věku utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ke komunikaci s příbuznými zemřelého byl rovněž v tomto případě povolán policejní krizový intervent," uvedla Štětínská. Řidiče museli z vozidla vyprostit hasiči.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS MSK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Karvinsko, Nový Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři lidé zemřeli při nehodách v Orlové a Novém Jičíně, auta narazila do stromů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.