Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Zdrogovaný řidič nechal své auto v kolejišti v Ostravě-Třebovicích a utekl. Do vozu narazila tramvaj

Do osobního auta, které jeho řidič nechal stát v kolejišti a utekl, dnes brzy ráno narazila tramvaj. Při nehodě se nikdo nezranil. Nezodpovědného řidiče policisté vypátrali o kus dál na zastávce. Byl opilý a pod vlivem drog.

Svědkyně před pátou ranní nahlásila, že po kolejišti v Opavské ulici naproti obchodnímu centru Galerie Tesco jelo auto, které pak zastavilo a jeho řidič utekl, uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková.

Do auta následně narazila tramvaj, kterou v tu chvíli cestovalo asi padesát lidí. „Prozatím máme informaci, že by nikdo neměl být zraněn. Dechová zkouška u řidiče tramvaje byla s negativním výsledkem," uvedla Michalíková.

K nehodě se sjeli policisté a podle popisu začali po řidiči pátrat. Za několik minut narazili na muže, který seděl na zastávce pod Svinovskými mosty. „Jednalo se o třiatřicetiletého muže, který se k řízení vozidla doznal. Následně byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem přes 1,7 promile alkoholu. Také test na drogy byl pozitivní," uvedla mluvčí.

Auto z kolejiště vyprostili hasiči. Tramvajová doprava kvůli nehodě zhruba hodinu stála, uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením HZS MSK

Štítky Ostrava, Třebovice, nehoda, drogy, alkohol, auto, tramvaj, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič nechal své auto v kolejišti v Ostravě-Třebovicích a utekl. Do vozu narazila tramvaj  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.