Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž v ostravském Zábřehu vběhl pod kola projíždějícímu autu. Řidič nestihl včas zabrzdit

Sedmačtyřicetiletý muž vběhl pod kola mladšímu řidiči v Ostravě-Zábřehu. Řidič nestihl dostatečně rychle zareagovat a muže srazil. Chodec utrpěl těžká zranění, zůstal v bezvědomí a přímém ohrožení života. Okolnosti nehody prověřují kriminalisté.

Ke střetu došlo v sobotu 28. září kolem půl deváté večer na ulici Vyškovská. Podle dosud zjištěných informací sedmačtyřicetiletý muž vyběhl zpoza popelnic a mimo vpřechod vpadl do silnice, kudy zrovna projížděl Volkswagen s šestadvacetiletým řidičem za volantem. Ten již nestihl na situaci zareagovat a došlo ke střetu.

Chodec utrpěl těžká zranění a byl v kritickém stavu transportován do nemocnice. „U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. U zraněného byl k vyloučení ovlivnění návykovými látkami nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení. Nehodu prověřují ostravští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty," uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Sedmačtyřicetiletý muž byl podle záchranářů po střetu v bezvědomí a přímém ohrožení života. „Posádky zjistily, že utrpěl poranění hlavy a mozku, rovněž končetin," popsal mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením ZZS MSK

Štítky Ostrava, Zábřeh, doprava, nehoda, chodec, auto, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v ostravském Zábřehu vběhl pod kola projíždějícímu autu. Řidič nestihl včas zabrzdit  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.