Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Vážná nehoda na Frýdecko-Místecku. Automobil začal po střetu s cisternou hořet

Vážná dopravní nehoda zastavila dnes krátce po půl páté hodině ranní provoz na silnici I/68 mezi Mosty u Jablunkova a Bystřicí. Podle prvních informací řidič osobního vozidla při přejíždění z připojovacího pruhu do průběžného zřejmě nedal přednost tahači s cisternou jedoucímu v tomto jízdním pruhu.

„Automobil při tom zavadil o tahač a přejel do protisměru, kde se střetl s právě projíždějícím nákladním vozidlem. Po střetu začalo osobní auto hořet. Řidič při tom utrpěl zranění a skončil v péči záchranářů,“ shrnula mluvčí policie Kateřina Kubzová.

Lékařský tým byl operačním střediskem původně vyslán k jinému zásahu a u nehody byl tak shodou okolností těsně po jejím vzniku, když projížděl okolo. „Posádka spatřila účastníka střetu, na němž hořel oděv. Záchranáři museli muže nejprve uhasit a sejmout z něj oblečení. Poté se postarali o prvotní ošetření popálenin, které utrpěl v oblasti hlavy, končetin i trupu. Třicetiletému pacientovi zajistili žilní vstup a podali potřebné léky. Poté jej transportovali na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice,“ dodal mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Ohodnoť článek

Foto ZZS MSK

Štítky nehoda, požár, policie, záchranná služba, Bystřice, Mosty u Jablunkova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda na Frýdecko-Místecku. Automobil začal po střetu s cisternou hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.