Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Sobotní omezení v dopravě. Českobratrská ulice protínající centrum Ostravy bude celý den neprůjezdná

Českobratrská ulice protínající centrum Ostravy se bude opravovat a bude celou sobotu neprůjezdná. Řidiči budou muset jezdit objížďkou. Společnost Ostravské komunikace, která bude ulici opravovat, ji uzavře v úseku mezi křižovatkami s Nádražní a Sokolskou ulicí, řekla mluvčí Ostravských komunikací Eva Kijonková.

„Z vedlejších komunikací ponecháme průjezd až k uzavírce, aby bylo možné projet k zástavbě v ulicích S. K. Neumanna a Přívozská. Po Českobratrské samotné ale projedou jen autobusy městské hromadné dopravy. Jejich průjezd podél opravovaných míst budou na místě organizovat přímo pracovníci stavby," uvedl výrobní náměstek Ostravských komunikací Petr Uhlíř. Objízdná trasa pro individuální automobilovou dopravu povede po souběžné ulici 30. dubna.

Oprava potrvá v sobotu zhruba do 22:00. Silničáři budou frézovat povrch vozovky a opravovat dva lokální problémy poblíž autobusové zastávky Husův sad. „Následně bude provedena pokládka nových živic a zalití pracovního spoje," uvedl vedoucí údržby silnic Ostravských komunikací Tomáš Svoboda.

Velkoplošné opravy vozovky se budou dělat v jízdních pruzích v obou směrech. Dopravní podnik Ostrava oznámil, že na linkách, jejichž trasy uvedeným místem vedou, budou o víkendu místo běžných trolejbusů jezdit autobusy nebo parciální trolejbusy.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Havránek

Štítky Ostrava, doprava, omezení, uzávěrka, silnice, stavby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotní omezení v dopravě. Českobratrská ulice protínající centrum Ostravy bude celý den neprůjezdná  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.