Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Jednou z hlavních hvězd příštího Beats for Love bude britský zpěvák John Newman

Jednou z hlavních hvězd příštího ročníku festivalu taneční hudby Beats for Love bude britský zpěvák, DJ a producent John Newman, řekl ředitel festivalu Kamil Rudolf. Akce, která patří mezi největší svého druhu ve střední Evropě, se v Dolních Vítkovicích bude konat od 2. do 5. července 2025. Letos ji navštívilo okolo 50 000 lidí.

Čtyřiatřicetiletý John Newman, jehož hit Love Me Again dosáhl přes 1,6 miliardy streamů po celém světě, byl třikrát nominován na cenu Brit Awards a spolupracoval jako zpěvák s hvězdami jako David Guetta, Calvin Harris, Sigala, Galantis a mnoho dalších. Na Beats for Love 2025 vystoupí na hlavní Love stage ve speciálním Hybrid DJ setu.

„Za svou hudební kariéru nazpíval písně pro řadu světových jmen taneční hudby. U nás tedy vystoupí jako DJ a zároveň své skladby zazpívá," uvedl Rudolf.

Newman se narodil 16. června 1990 v anglickém Settlu. Zde také navštěvoval střední školu. Ve 14 letech začal hrát na kytaru a psát vlastní texty písní. Později začal tvořit vlastní nahrávky houseových skladeb. Ve 20 letech se přestěhoval do Londýna, kde založil hudební skupinu, začal vystupovat a později podepsal smlouvu s vydavatelstvím Island Records.

V červnu 2013 vydal svůj singl Love Me Again jako hlavní song svého debutového alba. John Newman nyní žije v Londýně. V roce 2012 mu lékaři diagnostikovali nádor na mozku. Léčba tehdy zabrala, přesto se rakovina po letech vrátil zpátky. I následná léčba ale byla úspěšná.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením Johna Newmana

Štítky Ostrava, Beats for Love, kultura, hudba, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednou z hlavních hvězd příštího Beats for Love bude britský zpěvák John Newman  |  Kultura  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.