Počasí dnes18 °C, zítra12 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Holešovská Regata láká na Kollera, Desmod, Leoše Mareše i soutěž plavidel

PR článek

Odstartujte léto jedinečným hudebním zážitkem! V pátek 21. a sobotu 22. června ožijí zahrady zámku Holešov tradiční Holešovskou Regatou, oblíbeným hudebním festivalem pro celou rodinu, který opět nabídne nejen spoustu muziky, ale i soutěž netradičních plavidel, zábavu pro děti a letní gastro zónu plnou dobrého jídla a pití.

Letošní novinkou je rozšíření programu o talk show: mimořádně do Holešova zavítá speciální live vydání známého televizního pořadu 7 pádů Honzy Dědka. O závěrečnou tečku se v sobotu večer postará Leoš Mareš se svou DJ-show a ohňostrojem.

„Každý rok se snažíme přivážet ta nejzajímavější jména české a slovenské hudby, která baví diváky napříč generacemi. Máme radost, že u nás zahrají hned dva letošní držitelé Ceny Anděl. Vedle Davida Kollera, Zpěváka roku, přijede Tereza Balonová, vítězka v kategorii Objev roku, a to nejen na Cenách Anděl, ale i Českém slavíkovi,“ říká ředitel festivalu Michal Žáček. Těšit se můžete i na Monkey Business, Desmod, Janka Ledeckého, Pokáče, Kapitána Demoa další.

Holešovská Regata není jen o hudbě, ale i bohatém doprovodném programu. Ten navíc využívá atraktivního prostředí zámeckých zahrad s vodními kanály, díky nimž bývá Holešov přezdíván Moravské Versailles. Na vodě se uskuteční oblíbená soutěž netradičních plavidel a populární Mistrovství světa v přejezdu holešovské vodní lávky, můžete se také svézt ve výletních lodích a děti pobaví aqua zorbing.

Právě dětem je zasvěcen i další program v zámeckých zahradách s atrakcemi zdarma. „Letos pro děti chystáme zónu tanečních a sportovních aktivit v zámecké zahradě, výtvarné a tvořivé dílny na nádvoří zámku a ti nejmenší se mohou vyřádit v nafukovacím pirátském hradě,“ dodává Michal Žáček. Děti do 7. narozenin mají vstup na festival zcela zdarma.

Zajímavosti z festivalu

  • Kdo bude hostem v talk show 7 pádů Honzy Dědka? Známý moderátor na nádvoří zámku vyzpovídá herce Josefa Poláška, Jaromíra Noska a Robina Ferra z Tří tygrů, z řad hudebních hostů festivalu to bude Janek Ledecký.
  • Holešovská Regata také pomáhá. Dobrovolné příspěvky z vyjížděk v lodích a 10 Kč z každého prodaného kousku merche poputují ve prospěch charitativního spolku Korunka Luhačovice. U stánku Dárců krve Zlín si můžete nechat zdarma provést orientační test krevní skupiny a zjistit, jak se stát dárcem.
  • V sobotu můžete využít slevu 50 % slevu na vstupné na výstavy v zámku.
  • Chcete se zdržet přes noc? Využijte festivalový kemp hned vedle areálu.
  • Zajištěno je i velké odstavné parkoviště pro ty, kteří dorazí autem.

Co zažijete na Holešovské Regatě

  • Pátek 21. 6.: David Koller, Desmod, Fleret, The Silver Spoons
  • Sobota 22. 6.: Monkey Business, Leoš Mareš, Janek Ledecký, Pokáč, Kapitán Demo, Tereza Balonová, Wild Stick, Circus Problem, soutěž plavidel, soutěž lávka, atrakce pro děti, 7 pádů Honzy Dědka

Více na www.holesovskaregata.cz.

Ohodnoť článek

Štítky sportovní soutěž, David Koller, Leoš Mareš, festival, 7 pádů Honzy Dědka, zámek, zámecký park, Holešov, Tereza Balonová, Monkey Business

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holešovská Regata láká na Kollera, Desmod, Leoše Mareše i soutěž plavidel  |  Kultura  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.