Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Auto ve Frýdku-Místku po nárazu do domu začalo hořet, čtyři mladí lidé se zranili

Čtyři mladí lidé včera večer utrpěli zranění při nehodě osobního auta v Chlebovicích, části Frýdku-Místku. Vůz sjel z neznámých příčin ze silnice, narazil do plotu a následně do rodinného domu a začal hořet. Policie hledá svědky nehody. Novinářům to řekla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Nehoda se stala krátce po 19:00 u kostela u křižovatky ulic Pod Kabáticí a K Rovni. Mezi lidmi, kteří osádce vozu začali hned poskytovat pomoc, byli i dva policisté, kteří nebyli ve službě.

"Jeden z policistů začal ihned hasicím přístrojem ze svého vozu hasit auto, přidal se i další svědek s větším přístrojem. Přítomným lidem se podařilo vytáhnout z auta jednoho muže, další tři byli mimo vozidlo již předtím," uvedla Štětínská.

Oba policisté od počátku koordinovali záchranné práce. Všechny zraněné bylo nutné dostat na bezpečné místo a současně jim poskytovat první pomoc. U nehody zasahoval vrtulník záchranářů, na místo byl přivolán i policejní krizový intervent.

"V době příjezdu jednotek na místo události prováděli svědci nehody u dvou zraněných nepřímou srdeční masáž, další se hasicími přístroji snažili uhasit automobil," uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák. Hasiči kromě uhašení auta pomáhali s transportem zraněných do vrtulníku a sanitek.

Příčinami nehody i tím, co jí předcházelo, se zabývají policisté z dopravního inspektorátu ve Frýdku-Místku. "Obracíme se na svědky, ať řidiče a osádky aut, či pěší, kteří by mohli k nehodě poskytnout jakékoliv informace, včetně případných záznamů z palubních kamer, nechť kontaktují policisty na lince 158," uvedla Štětínská.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS MSK

Štítky ČR, nehoda, zranění, Frýdek-Místek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto ve Frýdku-Místku po nárazu do domu začalo hořet, čtyři mladí lidé se zranili  |  Krimi  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.