Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Na jih Čech by se měl vrátit Quadri Adediran. V Baníku hostuje od ledna

Zkušený nigerijský útočník Quadri Adediran by se podle dobře informovaného zdroje měl opět vrátit na Střelecký ostrov. Třiadvacetiletý rodák z Lagosu odešel začátkem roku na hostování do ostravského Baníku. Podle informací redakce by se ale měl v nejbližších dnech opět připojit k trápícímu se Dynamu.

Quadri Adediran, který se do Českých Budějovic dostal přes druholigovou Duklu Praha a v kalendářním roce 2023 dal za Dynamo v nejvyšší soutěži pět gólů a na dva přihrál. V jarní části ligy odehrál za Baník čtrnáct utkání, ve kterých dvakrát skóroval. V nové sezoně nastoupil v jednom utkání z A tým Baníku a v jednom utkání rezervy. Teď by se podle dobře informovaného zdroje měl vrátit na jih Čech.

Dynamo se po prvních třech kolech krčí na posledním místě ligové tabulky se třemi prohrami a nelichotivým skoré 1:9. O víkendu Jihočechy čeká zápas s Mladou Boleslaví, která ve čtvrtek remízovala 1:1 s izraelským Hapoelem Beer Sheva.

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FC Baník Ostrava, Quadri Adediran

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jih Čech by se měl vrátit Quadri Adediran. V Baníku hostuje od ledna  |  Fotbal  |  Sport  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.