Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Ostravský Baník si zahraje se slavným Manchesterem United. Blíží se další ročník Turnaje národů

Atraktivní fotbalový turnaj se chystá v Moravskoslezském kraji. Jedním z vrcholů Turnaje národů v Ostravě a okolí bude souboj domácího manšaftu s Manchesterem United. Utkání se odehraje 19. dubna od 16 hodin na hřišti TJ Unie Hlubina. Turnaj kategorie U15 se jako každým rokem koná u příležitosti uctění památky obětí holocaustu.

„Můžeme se opět těšit na skvělou konfrontaci se špičkovými evropskými kluby v čele s Manchesterem United, 1. FC Köln. Díky všem, kteří se na organizaci tohoto skvělého turnaje podílí,“ říká Roman Holiš, předseda Akademie FC Baník Ostrava, která turnaj pořádá.

Turnaj si za dobu své existence vybudoval dobré jméno. Nejen pro svou kvalitu, kterou každoročně drží na vysoké úrovni účast takových týmů, jako Chelsea, Liverpool a podobně, ale také pro svůj mimořádný společenský význam. Díky němu se Akademii Baníku Ostrava podařilo pro letošní rok vůbec poprvé získat záštitu prezidenta republiky.

Kromě této akce se v Sepetné uskuteční také přednáška za aktivní účasti zástupců projektu Paměť národa, ke společenskému setkání zástupců účastníků turnaje, pozvaného primátora města Ostravy a starostů Čeladné a Ostravice dojde také v Čeladné. Veškeré podrobné informace k turnaji včetně rozlosování naleznete zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Turnaj národů

Štítky FC Baník Ostrava, Manchester United FC, Čeladná, Moravskoslezský kraj, Chelsea FC, Liverpool FC, Paměť národa, Ostravice, TJ Unie Hlubina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostravský Baník si zahraje se slavným Manchesterem United. Blíží se další ročník Turnaje národů  |  Fotbal  |  Sport  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.