Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Bijec Procházka se vrátil na vítěznou vlnu. Rakušana Rakiče porazil před limitem

Elitní český MMA bojovník Jiří Procházka porazil v zápase organizace UFC Rakušana srbského původu Aleksandara Rakiče a vrátil se zpět na vítěznou vlnu. Rozhodčí ukončil duel ve 2. kole v čase 3:17 minuty, Procházka vyhrál technickým k.o.

Jednatřicetiletý rodák z Hostěradic na Znojemsku si loni v listopadu v New Yorku připsal první porážku po osmi letech, když v titulovém zápase prohrál s Brazilcem Alexem Pereirou, dnes v Las Vegas ale opět vyhrál.

O rok starší Rakič se do oktagonu vrátil po téměř dvou letech a první kolo souboje proti Procházkovi získal na bodyl. Český bojovník sice držel střed oktagonu, Rakič se jej snažil zasahovat kopy na nohu, Procházkou ale výrazněji neotřásl.

V závěru prvního kola dokázal Procházka poprvé soupeře zasáhnout a ve druhém kole došlo na přestřelku, jak člen brněnského Jetsaam gymu avizoval. Procházka dokázal Rakiče srazit na zem, pokračovat v úderech a rozhodčí následně zápas ukončil. Procházka si připsal jubilejní třicátou výhru mezi profesionály, čtvrtou pod hlavičkou UFC.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Anna Pospíšilová

Štítky Jiří Denisa Procházka, okres Znojmo, Hostěradice, New York, Alex Pereira, Las Vegas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bijec Procházka se vrátil na vítěznou vlnu. Rakušana Rakiče porazil před limitem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.