Vyhledávání

Nalezené články: "pokrm"

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Jícha na bobří ocas a další laskominy. Středověké jídlo na Slezskoostravském hradě

Uvař bobří ocas, odloupni z něj kůži, rozkrájej na kusy, okořeň, omoč v dobrém víně, můžeš přidat med a ještě vař. Tak zní ve stručnosti středověký recept na pokrm zvaný jícha na bobří ocas. S obdobnými recepty, ale zejména s kulturou středověké...

Bohumínští školáci budou od září vařit v nových cvičných kuchyních za tři miliony korun

Na dvou základních školách v Bohumíně na Karvinsku se po prázdninách otevřou modernizované cvičné kuchyně. Vybudování zázemí pro přípravu pokrmů bude stát téměř tři miliony korun. Rekonstrukci místností pro praktickou výuku v Masarykově a skřečoňské...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "pokrm"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "pokrm"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.