Vyhledávání

Nalezené články: "slad"

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Výčepní ve Švédsku boří mýty o českém pivu. Vyvrací cizincům, že je pěna podfuk

Ve Švédsku je pěna podezřelá a druhé pivo ve středu večer znakem alkoholismu. Přesto právě tam si rodilý a sympatický Brit Liam Peacock otevřel vlastní hospodu, kde čepuje plzeňské pivo. Právě tomuto moku naprosto propadl. Navíc je to odborně...

Budvar slaví výročí spolupráce s českými minipivovary

Dva pivovary, jedno pivo. Budějovický Budvar letos už pátým rokem úzce spolupracuje s českými minipivovary. Pravidelně s nimi vaří limitované edice pivních speciálů, jejichž prostřednictvím představuje svět piva v celé jeho kráse a rozmanitosti.

Sanitky byly pryč, diabetikovi ležícímu na zastávce pomohli strážníci

Frýdecko-místečtí strážníci zachraňovali na autobusové zastávce v Ostravské ulici staršího muže s diabetem, který potřeboval neodkladnou pomoc.

Jak přežít vlnu veder v kanceláři? Pomůže voda, hořčík i pauzy během dne

Česko momentálně sužuje neúprosná vlna veder. Vysoké teploty však neovlivňují jen naše pohodlí, ale mají zásadní dopad i na pracovní výkon. Nejvíc to pociťují zaměstnanci v kancelářích, kde teplota může snadno překonat přes únosnou hranici. Klesá...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "slad"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "slad"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.