Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Seniorku v Třinci srazilo auto, šla mimo přechod. Po nehodě byla v bezvědomí a bojovala o život

, aktualizováno před 16 hodinami

Vážná nehoda se stala ve středu ráno v Třinci na Frýdecko-Místecku. Seniorka po střetu s autem zůstala v bezvědomí, podle zdravotníků byla v ohrožení života. V kritickém stavu byla letecky transportována do ostravské Fakultní nemocnice.

K sražené seniorce vyjeli pozemní záchranáři i letecká posádka. Žena seniorského věku byla po nehodě v bezvědomí a přímém ohrožení života. Šestaosmdesátiletá žena měla podle informací policie přecházet mimo vozovku přechod pro chodce. 

„Došlo ke střetu s vozidlem škoda, které řídila jednapadesátiletá žena. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem," uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

„Prvotní lékařské vyšetřená ukázalo poranění hlavy a dolní končetiny. Lékař přistoupil k zajištění dýchacích cest intubací i následnému převedení na přístrojem řízenou ventilaci. Zahájeno bylo nitrožilní podávání léků, včetně transfúze plně krve, záchranáři provedli krytí vnějších poranění a další opatření v rámci přednemocniční neodkladné péče," popsal mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl

Žena následně byla v kritickém stavu transportována vrtulníkem do ostravské Fakultní nemocnice a předána do péče lékařů tamního urgentního příjmu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením ZZS MSK

Štítky Frýdecko-Místecko, Třinec, doprava, nehoda, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorku v Třinci srazilo auto, šla mimo přechod. Po nehodě byla v bezvědomí a bojovala o život  |  Z kraje  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.