Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Zápasy českých hokejistů na MS bude možné sledovat i v ostravské fan zóně

Čeští hokejisté odehrají všechny své zápasy na nadcházejícím mistrovství světa v Praze, i ostravští fanoušci však budou mít šanci fandit týmu trenéra Radima Rulíka. Všechna utkání totiž bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce v ostravské fan zóně.

"Fanoušci tak budou mít možnost držet palce našim hokejistům a užít si nezapomenutelnou atmosféru mistrovství světa společně s dalšími nadšenci. A věřím, že to bude stát za to, protože kapacita fan zóny je pět tisíc návštěvníků a vstup je zdarma," uvedla zástupkyně prezidenta ostravského organizačního výboru Irena Šašková.

Fan zóna v moravskoslezské metropoli má sedm tisíc metrů čtverečních a bude rozdělena na dvě části. Stejně jako v Praze se bude otvírat ve 14 hodin a v den, kdy budou na programu tři utkání, už v 11 hodin. Vedle velkoplošných obrazovek a pódia, na němž budou vystupovat kapely v čele s řadou zástupců slovenské a polské hudební scény, nebudou chybět ani velkokapacitní stany Plzeňského Prazdroje. Platit se bude bezhotovostně.

Hokejový obránce Jank se po šesti letech vrací do Třince, končí asistent Országh

Hokejový obránce Bohumil Jank se po šesti letech vrací do extraligového Třince. Jedenatřicetiletý bek oblékal dres čerstvých šampionů v letech 2016 až 2018. Oceláři jeho příchod oznámili na svém oficiálním webu. Klub po dvou letech opouští...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto INTERNATIONAL ICE HOCKEY FEDERATION / ANDRE RINGUETTE

Štítky MS, fan zóna, Ostrava, hokej, fanoušci, hokejista, Mistrovství světa v ledním hokeji, Praha, Radim Rulík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápasy českých hokejistů na MS bude možné sledovat i v ostravské fan zóně  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.