Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Začíná oprava okružní křižovatky na Hlavní třídě v Porubě. Omezení pro řidiče potrvá dva týdny

Frekventovaná okružní křižovatka na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě se bude od pondělí opravovat a na dva týdny bude pro osobní dopravu uzavřena. Řidiči budou muset jezdit objížďkami, změní se i trasy autobusových linek, uvedla mluvčí společnosti Ostravské komunikace Eva Kijonková.

Firma bude opravovat poškozený asfaltový povrch. „Opravovaná část Hlavní třídy se bude objíždět po vyznačených trasách v nejbližším okolí. Trasy budou vyznačeny v ulicích Francouzská, Opavská, 17. listopadu, nábřeží Svazu protifašistických bojovníků a Nad Porubkou," uvedla Kijonková.

Dopravní podnik Ostrava (DPO) oznámil, že kvůli opravě rondelu budou mít výluku autobusové linky číslo 40, 44, 46A, 54, které pojedou odklonem po Opavské ulici, a linka 88, jež bude jezdit odklonem po ulici 17. listopadu.

Rekonstrukce rondelu potrvá do 1. září a autobusy po tu dobu nebudou jezdit na zastávky Francouzská, Nezvalovo náměstí a Poruba, Alšovo náměstí. „Vybrané spoje linek č. 40 a 43 budou mít zkrácenu trasu. Na uvedených linkách budou platit výlukové jízdní řády vyvěšené na zastávkových označnících," uvedl DPO.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením DPO

Štítky Ostrava, Poruba, oprava, křižovatka, silnice, stavby, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná oprava okružní křižovatky na Hlavní třídě v Porubě. Omezení pro řidiče potrvá dva týdny  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.