Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Neděle 20. října 2024  |  Svátek má Vendelín
Bez reklam

Na Frýdecko-Místecku havarovala sanitka. Řidička nedala záchranářům přednost, čtyři lidé se zranili

Čtyři lidé, včetně zdravotníka a převáženého pacienta, byli zraněni při noční nehodě v Dobré na Frýdecko-Místecku. Střet podle policistů zavinila řidička osobního vozu, která sanitce nedala přednost. V okamžiku nehody byla posádka na cestě do nemocnice.

„Na její palubě se nacházel sedmapadesátiletý pacient, který utrpěl poranění hlavy. V ambulantním prostoru došlo také ke zranění zdravotnického záchranáře. Musel být ošetřen s poraněními končetin, hlavy a zad. Oba sanitka převezla do ostravské fakultní nemocnice," řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Do stejné nemocnice přepravil vrtulník také dvaašedesátiletou řidičku osobního auta, která si z nehody odnesla těžké poranění hrudníku. Její třiačtyřicetiletá spolujezdkyně skončila s poraněním zad ve frýdecko-místecké nemocnici.

Osobní vůz jel z vedlejší silnice na hlavní komunikaci. Sanitce nedal přednost, řekla policejní mluvčí Pavla Jiroušková. Dechová zkouška u sanitáře měla negativní výsledek. „U řidičky byl vzhledem k jejímu zranění nařízen odběr krve v nemocnici," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto se svolením ZZS MSK

Štítky Frýdecko-Místecko, doprava, nehoda, zdraví, sanitka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Frýdecko-Místecku havarovala sanitka. Řidička nedala záchranářům přednost, čtyři lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.