Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

Křižovatka Moravské a Závodní ulice v Ostravě se bude dva týdny opravovat

Podnik Ostravské komunikace bude opravovat odvodnění silnice na frekventované křižovatce Moravské a Závodní ulice v Hrabůvce. Řidiči tam proto budou muset dva týdny počítat s omezením dopravy. Ve směru na Místeckou ulici například budou muset jet objížďkou. Novinářům to sdělila mluvčí Ostravských komunikací Eva Kijonková.

Oprava začne ve středu 30. října a potrvá až do 13. listopadu. "V prostoru křižovatky se ve směru od Místecké ulice pojede k ulici Závodní podél staveniště. V opačném směru, čili z Moravské ulice přes křižovatku na Závodní a dále směrem k Místecké, řidiči neprojedou. Provoz tam bude převeden na objízdné trasy," uvedla Kijonková.

V souvislosti s opravou odvodnění budou silničáři opravovat kostky, vyfrézují a následně položí živici. "Cílem je, aby se na daných místech nezadržovala dešťová voda," uvedl za Ostravské komunikace vedoucí údržby silnic Tomáš Svoboda.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Lukáš Kaboň

Štítky ČR, silnice, stavby, automobilová, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křižovatka Moravské a Závodní ulice v Ostravě se bude dva týdny opravovat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.