Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Pondělí 28. října 2024  |  Svátek má Státní svátek
Bez reklam

Jeden z mladíků zraněných při nehodě auta ve Frýdku-Místku v nemocnici zemřel

Jeden z mladíků, kteří se zranili při sobotní nehodě osobního auta ve frýdecko-místecké části Chlebovice, v ostravské nemocnici zemřel. Na dotaz to dnes řekla policejní mluvčí Soňa Štětínská. Mluvčí Fakultní nemocnice Ostrava (FNO) Petra Petlachová řekla, že jeden ze zraněných zůstává vážném stavu a o dalším, který je také ve FNO, vzhledem k jeho věku nemůže podávat informace.

Auto sjelo v sobotu večer z neznámých příčin ze silnice, narazilo do plotu a následně do rodinného domu a začalo hořet. Ve voze jeli čtyři mladíci, kterým nebylo ani 20 let.

Mluvčí moravskoslezské zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl uvedl, že do traumatologického centra FNO transportovaly vrtulník a sanitky tři zraněné. Dva z nich byli v kritickém stavu a i třetí byl v přímém ohrožení života. Čtvrtý zraněný ve věku 16 let skončil s těžkým poraněním nohy a hrudníku v nemocnici ve Frýdku-Místku.

„Jeden mladík z osádky vozidla bohužel zraněním podlehl. Touto tragickou událostí se zabývají policisté služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Frýdek-Místek pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti," řekla dnes Štětínská.

Policisté vyzvali svědky, kteří mohli něco vidět, nebo případně mají záznamy z palubních kamer, aby zavolali na telefonní linku 158. I pomocí informací od svědků se budu snažit zjistit, co bylo příčinou nehody.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením PČR

Štítky Frýdek-Místek, doprava, nehoda, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden z mladíků zraněných při nehodě auta ve Frýdku-Místku v nemocnici zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.