Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policie hledá svědky dopravní nehody z Karviné, při které se zranil cyklista na elektrokole

Policie pátrá po svědcích středeční dopravní nehody z Karviné - Darkova, při které se zranil cyklista na elektrickém kole. Ohrozil ho automobil při předjíždění jiného vozu. Policisté žádají svědky, aby se přihlásili například na linku 158.

Nehoda se stala ve středu 1. května po poledni v Karviné - Darkově. "K události mělo dojít na silnici III. třídy č. 4687 vedoucí kolem Karvinského moře poblíž pomocného závodu Darkov. Řidiče horského elektrického kola jedoucího od Stonavy na Karvinou měl ohrozit řidič osobního automobilu tmavé barvy jedoucí v protisměru tím, že měl předjíždět jiné osobní vozidlo, které v tu chvíli mělo také předjíždět, a to jiného cyklistu," popsala nehodu mluvčí policie Daniela Vlčková.

Aby se cyklista na elektrokole vyhnul srážce, strhl řízení vpravo, vjel na okraj nezpevněné krajnice a spadl do příkopu.

Policisté se obracejí na případné svědky, hlavně na řidiče předjíždějících automobilů a předjížděného cyklistu, aby se přihlásili. "Žádáme o sdělení informací, které by mohly napomoci při šetření příčin a průběhu této dopravní nehody. Z téhož důvodu bychom také uvítali možné kamerové záznamy z vozidel. Informace můžete sdělit v pracovní době na telefonních číslech 974 734 584 nebo 974 974 251, případně v kteroukoli dobu na bezplatnou telefonní linku 158. Za případné informace a pomoc policie veřejnosti děkuje," uvedla mluvčí.

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které se střetl Harley s Jaguarem

Moravskoslezští policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo v sobotu 13. dubna okolo 16:45 v Bravanticích. U penzionu Motobar Bravantice se střetl osobní automobil a motocykl. Řidič motocyklu Harley Davidson jedoucí se spolujezdkyní ve...

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, cyklista, Karviná, policie, dopravní nehoda, Lázně Darkov, silnice, Darkovské moře, Stonava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky dopravní nehody z Karviné, při které se zranil cyklista na elektrokole  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.