Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Nehoda pěti automobilů zkomplikovala dopravu v Ostravě, tři zranění skončili v péči záchranářů

Nehoda pěti automobilů komplikovala dnes odpoledne dopravu v Ostravě. Stala se okolo 14:15 na frekventované Místecké ulici. Komunikace byla déle než čtyři hodiny uzavřená. Jeden havarovaný kamion totiž zablokoval oba směry. Provoz se podařilo obnovit okolo 18:40

Jednoho z řidičů museli z havarovaného vozu vyprostit hasiči, řekla mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská. Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl doplnil, že zdravotníci ošetřili tři zraněné.

„Třiačtyřicetiletý muž utrpěl těžké poranění hlavy a nohou," uvedl Humpl. Lehká zranění hlavy pak utrpěla starší žena a školačka. „Muž skončil v péči lékařů ostravské fakultní nemocnice. Pacientky v nemocnici ve Frýdku-Místku," doplnil.

Nehoda se stala na ulici Místecké ve směru od Frýdku-Místku do centra Ostravy, na úrovni autobusového nádraží po levé ruce a lávky nad silnicí vedoucí do nákupního centra. „Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu dvou kamionů a tří osobních vozidel," uvedla.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Moravskoslezský kraj, doprava, nehoda, Ostrava, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda pěti automobilů zkomplikovala dopravu v Ostravě, tři zranění skončili v péči záchranářů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.