Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

Oprava průtahu Hlučínem začne příští týden, lze předpokládat dopravní komplikace

Rekonstrukce průtahu Hlučínem na Opavsku začne ve čtvrtek 4. července. Potrvá dva měsíce. Ve městě se proto v této době očekávají dopravní komplikace. Novinářům to řekla mluvčí města Andrea Vojkovská.

"V termínu od 4. července do 28. srpna bude rekonstruována silnice I/56 v Hlučíně, opraven bude celý průtah městem. Po dobu rekonstrukce budou zrušena podélná parkovací stání na ulici Zahradní u hřbitova, ulice Komenského a Jaroslava Seiferta budou zjednosměrněny, fungovat nebudou semafory na křižovatce u autobusového nádraží a u Billy," uvedla.

Celá modernizace je rozvržena do čtyř etap, změny se dotknou také hromadné dopravy. "Rekonstrukci zahájí stavbaři opravou křižovatky u autobusového nádraží, významné dopravní komplikace tak očekáváme už v době prodlouženého víkendu. Situace bude složitá, všechny občany bych chtěl požádat o trpělivost a shovívavost. Zjištěné závady ale ohrožují bezpečnost a plynulost silničního provozu," uvedl místostarosta Václav Škvain (ANO).

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MML

Štítky ČR, správa, stavby, doprava, Hlučín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava průtahu Hlučínem začne příští týden, lze předpokládat dopravní komplikace  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.