Počasí dnes30 °C, zítra21 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

V Hlučíně a Ostravě-Třebovicích budou mít autobusy výluku

Kvůli opravě frekventované Ostravské ulice v Hlučíně na Opavsku a s tím souvisejícím uzávěrám budou mít od čtvrtka výluku autobusy, které tam jezdí. Výluku budou mít i autobusy v Ostravě-Třebovicích, a to kvůli opravě Sjízdné ulice. Oznámil to Dopravní podnik Ostrava.

Rekonstrukce průtahu Hlučínem potrvá dva měsíce a radnice už dříve uvedla, že se ve městě čekají významné dopravní komplikace. Ostravská ulice je hlučínskou částí silnice I/56.

Od čtvrtka do neděle bude v Hlučíně uzavřená křižovatka Ostravské a Celní ulice u autobusového nádraží. Autobusové linky číslo 34, 56 a 67 budou jezdit odklonem po Zahradní ulici a budou na nich platit výlukové jízdní řády. Zastávka Hlučín, autobusové nádraží bude přemístěna, linky 56 a 67 nepojedou na zastávku Hlučín, U Kuchaře a linka 56 ani na zastávku Hlučín, Poliklinika.

Autobusy 34, 56 a 67 budou mít výluku i od pondělí 8. července do středy 17. července, budou jezdit odklonem po místních komunikacích. Denní spoje linky 34 nebudou jezdit na autobusové nádraží, linky 56 a 67 nepojedou na zastávku Hlučín, U Kuchaře.

Výluka v Ostravě-Třebovicích potrvá od pondělí 8. července do neděle 21. července a bude se týkat autobusových linek číslo 35, 39 a 44. Linky 35 a 39 pojedou ve směru z Poruby odklonem po Martinovské a Opavské ulici a nepojedou na zastávky v Třebovické ulici. Spoje linky 44, které standardně končí na zastávce Třebovice, Tesco, budou končit na zastávce Řecká. Na uvedených linkách budou platit výlukové jízdní řády.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto město Hlučín

Štítky ČR, MHD, Hlučín, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hlučíně a Ostravě-Třebovicích budou mít autobusy výluku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.