Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Ve Fryčovicích na Frýdecko-Místecku se zranili dva lidé na motocyklu, řidič auta jim nedal přednost

Dva lidé jedoucí na motocyklu se včera odpoledne zranili při srážce s osobním autem ve Fryčovicích na Frýdecko-Místecku. Řidič osobního auta pravděpodobně motocyklu, který jel po hlavní silnici, nedal přednost, řekla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Nehoda se stal po páté hodině, vzlétl i zdravotnický vrtulník. Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl uvedl, že oba zranění byli při vědomí a se záchranáři komunikovali.

„Pětapadesátiletý muž utrpěl těžké poranění hrudníku, sedmačtyřicetiletá žena poranění horní končetiny. Oběma záchranáři zajistili žilní vstupy, zahájili podávání potřebných léků a infuzních roztoků. Pacientům naložili krční límce a uložili je do vakuových matrací," popsal Humpl. Muže transportoval vrtulník do ostravské fakultní nemocnice, ženu sanitka do nemocnice ve Frýdku-Místku.

Dechová zkouška vyloučila, že by řidič auta před jízdou pil alkohol. „Okolnostmi nehody se policisté dál zabývají," doplnila policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ZZS MSK

Štítky Frýdek-Místek, motocykl, Fryčovice, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Fryčovicích na Frýdecko-Místecku se zranili dva lidé na motocyklu, řidič auta jim nedal přednost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.