Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Megakoncert Radia Čas se v listopadu vrátí do Ostravy

PR článek

Radio Čas oznámilo datum svého tradičního narozeninového koncertu. Letos na něm oblíbené ostravské rádio oslaví již 26. narozeniny, tentokrát s novým titulárním partnerem. Megakoncert pro všechny bezva lidi s Cestovní kanceláří Blue Style se uskuteční 16. listopadu 2024 v ostravské Ostravar aréně.

Návštěvníci se mohou těšit na hvězdy české a slovenské scény. Vystoupí NO NAME, Michal David, Olga Lounová & RAEGO a Adam Ďurica. Největší hvězda koncertu ale stále čeká na své odhalení. S odtajněním hlavního vystupujícího čeká Radio Čas na pondělí 1. července.

Celým večerem budou provázet oblíbení moderátoři Radim Soběslav Bednář a Petra Češková z pořadu Dobré ráno, Moravo! Na pódiu se stejně jako každý rok kromě tváří a hlasů Radia Čas vystřídají i gratulanti z kulturní i veřejné sféry.

První vlna vstupenek byla rychle pryč. Ta druhá je k dispozici v předprodejní síti TicketLive ZDE. „Vždy se snažíme, abychom mohli narozeniny oslavit s co největším počtem našich posluchačů a fanoušků. Proto dlouhodobě držíme ceny vstupenek na nejnutnějším minimu. Stání, ale i na některá místa na sezení jsou k dispozici už od 299 Kč, a to je myslím na akci s tak bohatým programem nevídané!“ doplnil generální ředitel Radia Čas Roman Jeřábek.

Megakoncert je tradiční ostravská akce pro celou rodinu. Kromě samotných hudebních vystoupení čeká na návštěvníky také bohatý doprovodný program. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru MEGAKONCERTU se všemi, se kterými je vám dobře a pořádně to rozbalit.

Akce je podpořena dotací Moravskoslezského kraje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky megakoncert, ostrava, radio čas, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Megakoncert Radia Čas se v listopadu vrátí do Ostravy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.