Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Začíná Letní umělecká scéna v Porubě. Pop-up vystoupení vystřídají koncerty pro dospělé i děti

V ostravské části Poruba začíná tento týden Letní umělecká scéna. Stejně jako v předchozích letech bude mít akce dvě části. V první se mohou lidé těšit na vystoupení na různých místech obvodu, o nichž se ale dozvědí až krátce před jejich začátkem, ve druhé části je naplánováno šest koncertů a představení, uvedla Hana Kremerová z porubské radnice.

„Nejprve se uskuteční koncerty, k nimž se upřesňující informace objeví na facebookovém profilu obvodu až krátce před konáním akce. Tato takzvaná pop-up vystoupení slouží jako pozvánka na hlavní část projektu,“ uvedl místostarosta Zdeněk Rodek (ANO).

Druhá část Letní umělecké scény začne 16. července na Alšově náměstí, kde zazpívá ostravská rodačka Vladivojna La Chia. Na tomtéž místě 30. července vystoupí kapela Nedivoč. „Program pro děti se uskuteční na prostranství u Knihovny města Ostravy v Podroužkově ulici. Strašfuňákovy pohádky od divadla Loutkový svět jsou naplánovány na 18. července a 1. srpna tam písničkářka Aneska představí program Zpěvulenka," uvedla Kremerová.

Na Zámek Poruba pak zavítají 23. července osobnosti známé z pořadu Na Stojáka a 6. srpna bude možné na tomtéž místě navštívit stand-up comedy show v podání skupiny HumorOva. Programy pro děti začínají v 16:00, ostatní vystoupení v 19:00. Akce jsou zdarma. Pouze u představení na Zámku Poruba se bude vybírat stokorunové vstupné.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Ostrava-Poruba

Štítky umění, hudba, zábava, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná Letní umělecká scéna v Porubě. Pop-up vystoupení vystřídají koncerty pro dospělé i děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.