Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Kalifornští Queens of the Stone Age onemocněli, na Colours of Ostrava nedorazí

Pořadatelé hudebního festivalu Colours of Ostrava hlásí nečekanou změnu. Kalifornská hard rocková kapela Queens of the Stone Age ze zdravotních důvodů ruší plánované evropské turné a nevystoupí ve středu 17. července na ostravském festivalu. Organizátoři Colours of Ostrava tak přišli o jednoho z plánovaných headlinerů festivalu. „Moc nás to mrzí. Jako otvírák jsme si nemohli přát lepší kapelu,“ sdělili.

Nastoupí Tom Morello

Místo Queens of the Stone Age narychlo do Ostravy přijede americký kytarista a zpěvák Tom Morello. „Původně jsme jej zamýšleli na příští ročník. Tom Morello je podle magazínu Rolling Stone 18. nejlepší kytarista historie. Věříme, že Tom Morello rozechvěje svým podáním Kiling in the Name nebo aktuálním hitem Gossip areál do poslední ocelové trubky, a vy ho svým sborovým zpěvem doplníte,“ obracejí se na návštěvníky Colours jeho pořadatelé. Koncert amerického zpěváka a kytaristy začne ve středu ve 23. 30 hodin na hlavní stage České spořitelny.

Těm, kteří se na festival chystali zejména kvůli Queens of the Stone Age, nabízí nyní pořadatelé vrácení vstupného. A to konkrétně majitelům středečních jednodenních vstupenek.

Jedno pivo na nás

„V případě, že nám zůstanete věrni a jednodenní vstupenku vracet nechcete, v areálu si ve středu můžete dát jedno pivo na nás. Pro akci Beers of the Stone Age je potřeba se na info POINTu Colours před vstupem prokázat jednodenní vstupenkou na středu. Na oplátku dostanete poukázku na pivo zdarma,“ informují pořadatelé.

„Dramaturgii každého ročníku skládáme pečlivě více než rok dopředu. Ztráta důležité kapely letošního programu nás velmi zarmoutila, ale díky skvělé čtyřiadvacetihodinové práci našeho týmu jsme mohli během krátké chvíle potvrdit hudebníka, který věřím potěší fanoušky Joshe Homma a jeho party, tak osloví nové posluchače,“ řekla o změně programu ředitelka festivalu Zlata Holušová. „Naše nová hvězda středečního programu Tom Morello přiveze do Česka poprvé svou vlastní show, která je hitem letošní festivalové sezóny v Evropě,“ doplnila Holušová.

Festival Colours of Ostrava se uskuteční v areálu ostravské Dolní oblasti Vítkovice ve dnech 17. až 20. července.

Ohodnoť článek

Foto Colours of Ostrava

Štítky Kalifornští Queens of the Stone Age onemocněli, na Colours of Ostrava nedorazí.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kalifornští Queens of the Stone Age onemocněli, na Colours of Ostrava nedorazí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.