Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Při opravě ostravského koryta řeky Odry zemřel řidič nakladače. Sjel ze srázu a nakladač se na něj převrátil

, aktualizováno před hodinou

Při opravě koryta řeky Odry a přepravě zeminy utrpěl v pondělí v Ostravě smrtelný úraz řidič nakladače. Sjel nekontrolovatelně ze srázu a nakladač se na něj převrátil, řekla policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Neštěstí se stalo okolo 12:30 v ostravské čtvrti Mariánské Hory. „Muž (ročník 1971) jel s nakladačem po cyklostezce a z dosud nezjištěných příčin sjel nekontrolovatelně po zatravněném srázu. Zde se vozidlo převrátilo a zastavilo v hloubce zhruba pět metrů," uvedla Jiroušková.

Řidič zřejmě nebyl připoutaný bezpečnostním pásem, vypadl z kabiny a zůstal pod vozidlem zaklíněn. Vyprostili jej hasiči. „Muž utrpěl těžká zranění, kterým i přes pomoc zdravotníků na místě podlehl. Všechny okolnosti tragické události prověřují ostravští kriminalisté," řekla Jiroušková.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl řekl, že muž už v době příjezdu záchranářů nejevil známky života. „Došlo u něj k zástavě dechu i oběhu. Utrpěná poranění hrudníku a břicha se ukázala být smrtelná. Zasahující lékař tak musel muže po několika desátkách minut resuscitace prohlásit za mrtvého," uvedl

Ohodnoť článek

Autoři | Foto High Contrast, CC BY 3.0 DE, via Wikimedia Commons

Štítky Ostrava, neštěstí, práce, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při opravě ostravského koryta řeky Odry zemřel řidič nakladače. Sjel ze srázu a nakladač se na něj převrátil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.