Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

Energetická společnost E.ON otevře ve čtvrtek novou pobočku v srdci Ostravy. Zájemce láká na rodinné odpoledne

Energetická společnost má dvě velká poradenská centra v Českých Budějovicích a v Brně, dále také dalších 27 poboček po celém Česku. Ve čtvrtek 30. května se k nim přidá i zcela modernizovaná ostravská pobočka, kterou zákazníci najdou v nákupním centru Nová Karolina. Klienty společnost láká na rodinné odpoledne spojené s panelem přednášek o energetice, vytápění a fotovoltaických řešeních.

Digitální prostředí někdy nestačí

Otevření ostravské pobočky podle mluvčího společnosti Lubomíra Budného uvítají zejména klienti, kteří i v dnešní digitální době preferují osobní kontakt. „Vše, co se týká energií, mohou naši zákazníci snadno vyřešit ze svého mobilu nebo tabletu. Online nástroje v současnosti využívá více než 65 % klientů společnosti. I přes jasný trend používání digitální obsluhy existují momenty, kdy lidé preferují osobní kontakt, což dokazují i data obsluhy na zákaznické lince a v poradenských centrech," vysvětlil Budný. 

Rudolf Uzlík ze společnosti E.ON Energie uvedl, že klienti dlouhodobě oceňují širokou síť míst, kde mohou firmu kontaktovat. „V minulém roce jsme se rozhodli postupně modernizovat všechny pobočky po stránce estetiky a funkčnosti. Nyní jsme vylepšili i naši pobočku v Ostravě, kterou jsme přesunuli na dostupnější místo v obchodním centru Nová Karolina Park. Zákazníkům zde nabídneme ještě větší komfort a lepší servis. Navíc jsme zvolili lokalitu, která je certifikována jako udržitelná budova, což zapadá do DNA naší společnosti,“ řekl vedoucí prodejních kanálů E.ONu Uzlík. 

Odborníci pomohou i v komplikovaných situacích

Nová pobočka je podle Budného prostornější a dopravně lépe dostupná. Lidé zde mohou vyřešit své požadavky na dodávky elektrické energie a plynu, pracovníci pobočky jim však pomohou i s řešením složitějších témat jako jsou například procesy spojené se změnou dodavatele či technické požadavky. K dispozici budou i odborníci, jež klientům poradí s energetickými řešeními pro jejich domácnost jako jsou fotovoltaické systémy, tepelná čerpadla nebo dobíjecí wallboxy pro elektromobily. Jejich modely pak zájemci uvidí naživo přímo na pobočce.

Ostravská pobočka má také nově unifikovaný vzhled, stejně jako ostatní po celé republice. „Zákazník, který se třeba ze Znojma přestěhuje do Ostravy, se bude cítit vždy stejně komfortně jako na místě, které už zná,“ doplnil Uzlík.

Návštěvníky čeká skákací hrad, parkurová show i přednášky o energetice

E.ON novou ostravskou pobočku otevře 30. května speciálním eventem pro veřejnost. Od 12 do 17 hodin si mohou zákazníci i s celou rodinou užít zábavné odpoledne plné různých aktivit přímo na pobočce. Děti čeká skákací hrad i malování na obličej. Příchozím své pohybové umění předvedou parkuristé, to všechno za doprovodu přednášek o energetice, vytápění nebo fotovoltaických řešeních. Energii lidé doplní v malé kavárně E.ONu, kde je čeká káva a sladké dezerty zcela zdarma. Všechny, kdo ve čtvrtek dorazí, navíc čeká i soutěž o vyhlídkový let horkovzdušným balonem.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto E.ON

Štítky Ostrava, E.ON, energetika, energetická společnost, Česko, přednášky, Nová Karolina Park, energie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energetická společnost E.ON otevře ve čtvrtek novou pobočku v srdci Ostravy. Zájemce láká na rodinné odpoledne  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.