Počasí dnes29 °C, zítra31 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Frýdecko-místecká knihovna nabízí dvakrát týdně místo pro coworking. Využijí ho třeba lidé na home office

Městská knihovna ve Frýdku-Místku nově ve svých prostorách na Hlavní třídě nabízí sdílená pracovní místa pro takzvaný coworking. Lidé, kteří pracují na volné noze nebo z domova formou home office mohou sdílené kancelářské zázemí prozatím využít dvakrát týdně.

Coworkingové centrum je v knihovně v provozu zatím dvakrát týdně, a to v pondělí a v pátek od 8 do 17 hodin. Zájemci si místa nemusí rezervovat. Využití prostoru je zpoplatněno. Registrovaní členové zaplatí 50 korun, neregistrovaní rovných 100. Lidé také mohou využít další služby knihovny, jako je třeba kopírování nebo skenování.

„Jedná se o kvalitní prostředí, které bylo zřízeno v souladu s hlavními myšlenkami coworkingu, což jsou spolupráce, komunita, dostupnost a otevřenost. Místnost je vybavena potřebným kancelářským nábytkem tak, aby daný člověk mohl pracovat celý den, má Wi-Fi připojení a klimatizaci. Přístup je bezbariérový, lidé mohou využít také kuchyňku,“ popsal prostor určený pro coworking náměstek primátora pro územní plánování a rozvoj, podnikání, dotace, integrované teritoriální investice, životní prostředí a zemědělství Lukáš Slíva (SPOLU).

Ohodnoť článek

Autoři | Foto město Frýdek-Místek

Štítky Frýdek-Místek, stavby, coworking, knihovna, pracovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frýdecko-místecká knihovna nabízí dvakrát týdně místo pro coworking. Využijí ho třeba lidé na home office  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.