Počasí dnes29 °C, zítra31 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand zavádí stejné vstupné pro všechny, lidé ušetří

PR článek

Aqualand Moravia startuje s posledním školním dnem naplno letní sezónu 2024. Tématem, které prolne celé letní prázdniny, bude sport. Do další letní sezóny vstupuje aquapark pod Pálavou s ceníkovou revolucí – a to s jednotnou vstupenkou pro všechny za 999 korun. Loni vyšla dospělého návštěvníka celodenní vstupenka na 1 149 korun. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Návštěvníci si mohou ulovit výhodné vstupenky na e-shopu aquaparku, a to od 699 korun.

Čtyřicet atrakcí čeká na návštěvníky Aqualandu Moravia pod Pálavou. Letní sezóna 2024 startuje v pátek 28. června a potrvá do 1. září. Hned 29. června se mohou návštěvníci těšit nejen na vše, co areál nabízí, ale i na vystoupení několika hudebních interpretů. Mezi atrakcemi zazní například hlas českého zpěváka známého pod pseudonymem Voxel, dorazí také Rodan, Lipo, Like-it či Jaroslav Oláh.

Do dalšího léta Aqualand Moravia vkročí s ceníkovou revolucí – jednotným vstupným pro všechny. „Rozhodli jsme se, že uděláme revoluční krok a zavedeme jednotnou vstupenku za 999 korun pro všechny. Pokud srovnáme hodnotu vstupenek z loňska, dospělého návštěvníka vyšla na 1 149 korun, to je úspora 150 korun na osobu, pokud dorazí dva dospělí návštěvníci, ušetří 300 korun. Pokud dorazí s jedním dítětem starším šesti let, ušetří sto korun. A to srovnáváme s cenami, které platily pro minulý rok, tedy bez zdražení, které je dnes na stole téměř všude. Výhodou tohoto kroku je také jednodušší orientace v ceníku. Ovšem musím vyzdvihnout, že návštěvníci si mohou pořídit nejvýhodnější vstupenky na našem e-shopu, kde je najdou už od 699 korun. Pak je úspora nejvýraznější,“ popisuje novinku ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. Nově aquapark zavádí „after work“ vstup po 17. hodině, kdy je o polovinu levnější (499 korun). Tento vstup je ideální jako doplněk k dovoleným na jižní Moravě, třeba po výletě na kolech. Vstupenku s padesátiprocentní slevou mohou pro další návštěvu získat návštěvníci při odchodu z aquaparku. V novém ceníku jsou k dispozici i permanentky na 3 vstupy se slevou 33 % či 5 vstupů se slevou 50 %.

Téma? Sport a rekordní Sraz maskotů pod Pálavou

Tématem sezóny 2024 je sportovní léto. „Sport je letos všude kolem nás, počínaje Mistrovstvím světa v biatlonu v Česku, hokejovým zlatým mistrovstvím, fotbalovým evropským šampionátem a olympijskými hrami v Paříži. Sport se u nás prolne do tematických animačních aktivit a odehrají se celoletní soutěže hned ve třech sportech – lukostřelbě, plavání a člunkovém běhu. Výsledky budeme průběžně zveřejňovat na našem webu, a to v dětské i dospělácké kategorii. Ti nejlepší se pak utkají v daných sportech ve velkém finále, které se bude konat poslední sobotu sezóny, tedy 31. srpna. Odměnou jim bude nejen medaile, ale těšit se mohou třeba na vstupenky k nám a další odměny,“ popisuje sportovní léto v Aqualandu Moravia marketingový manažer Tomáš Svoboda. Mezi tobogány se návštěvníci utkají také třeba v beach volejbalu nebo plážovém fotbalu.

Jedenácté narozeniny aquapark oslaví 3. srpna velkou show, při které chce dosáhnout rekordu. Pořádá totiž obří setkání všech maskotů na jednom místě. A to právě v aquaparku pod Pálavou. „Loni jsme si nadělili vlastního maskota – hravého tučňáka Edu.  A protože právě maskoti k sportování a fandění zkrátka patří, rozhodli jsme se uspořádat velký sraz těchto tvorů. Věříme, že se nám podaří trhnout rekord a dorazí co nejvíce maskotů z Česka a Slovenska,“ uvádí Petr Pavlacký.

Hotel vedle aquaparku očekává plnou obsazenost

Hotel Aqualand Inn, který je hned vedle aquaparku, hlásí oproti loňskému roku ještě vyšší zájem. V červnu, kdy ještě nebyla sezóna v plném proudu, byla obsazenost šedesát procent. Aktuálně je i pro oba letní měsíce více než půlka kapacity rezervována. „Očekáváme, že obsazenost v červenci i srpnu bude na sto procent. Hosté se mohou těšit na gastro speciality včetně venkovního grilování pod Pálavou. A chybět nebudou ani letní hotelové animace,“ doplňuje jednatelka hotelu Aqualand Inn Petra Hodorovská. Hotel navíc brzy otevře nový konferenční sál s kapacitou až 130 lidí. „Konferenční sál je ideální pro firemní večírky, konference, vzdělávací workshopy či jiné akce podobného typu. A bude speciální, protože v něm bude možné zažít degustace s cimbálovou muzikou, zážitkový gastro večer či stmelovací akce po náročném vzdělávacím workshopu. Zkrátka nabídne mnohem víc než jen plně vybavenou místnost pro prezentační účely. Samozřejmostí bude občerstvení, a to všeho druhu, ať už mezi ně budou patřit oblíbené coffee breaky, grilování či bohaté rauty,“ dodává Hodorovská.

Ohodnoť článek

Štítky aqualand, aqualand moravia, vstupné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand zavádí stejné vstupné pro všechny, lidé ušetří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.