Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Moderní bydlení v blízkosti přírody táhne. Jedno takové najdete v srdci Jeseníků

PR článek

Zájem o bydlení v blízkosti přírody s moderním zázemím stále roste. Jedno takové se nachází v Loučné nad Desnou, kde skupina Salutem Group úspěšně revitalizovala a zkolaudovala Ulrichovu vilu v rámci projektu Údolí Rejhotice a vzniklo 26 moderních horských bytů. V okolí je také spousta možností vyžití, a to v zimě i v létě. Byty mohou být navíc dobrou investicí díky rozvoji regionu a rostoucím cenám nemovitostí.

První etapa developerského projektu Údolí Rejhotice v srdci Jeseníků má za sebou úspěšnou kolaudaci. V Ulrichově vile vzniklo 26 unikátních horských bytů určených ke komfortnímu bydlení s dechberoucí přírodou na dosah ruky. Lokalita, ve které se nachází několik lyžařských středisek, turistické trasy nebo vodní elektrárna Dlouhé stráně, nabízí spoustu příležitostí k vyžití, není tak divu, že k prodeji už je dostupných jen několik posledních bytových jednotek, na které se můžete podívat na webu. Ve volném čase si tak noví obyvatelé vily mohou vyrazit na výlet na kole, vyšlápnout na nedaleký Praděd nebo si v zimě zalyžovat.

Za projektem v Loučné nad Desnou stojí investiční skupina Salutem Group spoluzakladatele Jaroslava Tona. Podařilo se jí ze zchátralé prvorepublikové továrnické vily vytvořit moderní dům s téměř třemi desítkami bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk s nadstandardním zázemím. Interiéry bytů byly navrženy tak, aby perfektně zapadaly do horského prostředí a každá bytová jednotka nabízí výhled do okouzlující okolní přírody nebo na vrcholky hor.

V současné době probíhají poslední úpravy okolního terénu. Noví obyvatelé i starousedlíci tak budou mít brzy k dispozici také kvalitní zázemí s dětským hřištěm, venkovním posezením, saunou, grilem nebo horkou kádí.

Tím to ale nekončí, skupina v čele s Jaroslavem Tonem má s údolím Rejhotic velké plány. V Jeseníkách totiž vyrůstal a rád by tomuto místu dal něco na oplátku. „V rámci skupiny propojíme horní a dolní část obce Loučná nad Desnou, a to tak, že zachováme původní ráz stavby a budeme stavět v souladu s přírodou a okolní krajinou,” doplňuje Jaroslav Ton. Z oblasti Rejhotic se tak stane atraktivní lokalita, která nabídne vše, co její obyvatelé k životu potřebují. Ve spodním areálu vznikne mimo jiné volnočasové centrum, kavárna nebo prodejna potravin.

Udržitelný projekt unikátně spojuje minulost s budoucností. Nebyl totiž postaven na zelené louce. Neničí historické budovy ani přírodu, naopak se zaměřuje na revitalizaci a přináší kvalitu do krásné lokality Jeseníků. Objevte krásu moderních bytů, které jsou v souladu s okolním prostředím, v Údolí Rejhotice a užijte si nevšední zážitky a zábavu, kterou oblast nabízí.

Ohodnoť článek

Štítky bydlení, jeseníky, salutem group

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Moderní bydlení v blízkosti přírody táhne. Jedno takové najdete  v srdci Jeseníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.