Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Policisté pátrají po mentálně postižené šedesátileté ženě z Ostravy-Hrušova. Neozvala se od neděle

Policisté pátrají po pohřešované mentálně postižené šedesátileté Vladimíře Stolaříkové z Ostravy-Hrušova. Žena je klientkou hrušovského zdravotnického zařízení Čtyřlístek, odkud v neděli ráno odešla, dosud se nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Policisté prověřili kontakty, zdravotnická zařízení, kontaktovali ostravský dopravní podnik a podobně, vše bez výsledku. „Paní je mentálně postižená, reaguje na úrovni patnáctiletého dítěte. Pohybuje se pomalou chůzí a má problémy s udržením rovnováhy," uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Pohřešovaná měří 160 centimetrů. Je střední postavy, má středně dlouhé vlnité hnědé vlasy, česané dopředu. „Měla by mít na sobě černé legíny, tričko nezjištěné barvy a s sebou, zřejmě na zádech, šedý batoh," uvedla policejní mluvčí.

Policisté přivítají jakoukoli informaci, která by pomohla k nalezení ženy. Lidé mohou informace kdykoli sdělit na bezplatnou linku tísňového volání 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Moravskoslezský kraj, pátrání, Ostrava, policisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po mentálně postižené šedesátileté ženě z Ostravy-Hrušova. Neozvala se od neděle  |  Společnost  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.