Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Klíč ke zdraví a růstu vlasů je Vlasová klinika

PR článek

V dnešní době se mnoho lidí potýká s různými problémy spojenými s vlasy a pokožkou hlavy. Vlasová klinika nabízí profesionální a inovativní řešení. S 23 pobočkami po celé České republice a 5 pobočkami na Slovensku pomohla již tisícům klientů vrátit jejich vlasy zpět do formy.

Klinika se specializuje na prevenci, podporu růstu vlasů a řešení složitějších problémů. Společně s klienty vytváří cestu k zdravější a silnější vlasové pokožce.

Technologie, které mění pravidla hry

Na Vlasové klinice jsou využívány nejmodernější technologie v oboru, aby bylo o vlasy a pokožku hlavy postaráno co nejefektivněji. Jedním z hlavních nástrojů je přístroj NEO 21, vyvinutý společností Biotec Italia, který pracuje na principu ultrazvuku, radiofrekvence, elektroporace a pulzního mikrojehličkování. Tento přístroj nabízí několik možností neinvazivních mezoterapií, které zajišťují hloubkovou péči o pokožku bez bolesti.

Pro výživu pokožky je používáno Neohair sérum, jedno z nejsilnějších a nejúčinnějších na trhu. Patří do skupiny kosmeceutických přípravků a obsahuje přírodní výtažky, které podporují růst vlasů a zlepšují celkový stav vlasové pokožky.

Komu jsou služby doporučeny?

Vlasová klinika je ideálním místem pro každého, kdo chce podpořit růst vlasů nebo řešit různé problémy s pokožkou hlavy, jako jsou lupy, seborea, mastné vlasy nebo jiné anomálie. Individuální přístup umožňuje efektivní řešení přizpůsobená potřebám každého klienta.

Jak probíhá ošetření?

Ošetření začíná trichologickým vyšetřením, které je na klinice zdarma. Poté následuje detoxikace a hydratace pokožky. Ultrazvukem jsou odstraněny nečistoty a keratotické zátky, následně jsou do hlubokých vrstev pokožky a vlasových cibulek vpravovány výživné látky z Neohair séra. Každé ošetření je individuálně přizpůsobeno, včetně výběru kosmetických přípravků. Používané metody zahrnují elektroporaci, pulzní mikrojehličkování nebo jejich kombinaci.

Díky moderním technologiím a individuálnímu přístupu klinika zajišťuje efektivní a dlouhodobé výsledky.

Proč si vybrat Vlasovou kliniku?

Vlasová klinika se zaměřuje na komplexní péči o vlasy a pokožku hlavy, a to jak v prevenci, tak v léčbě problémů. Specialisté na základě trichologického vyšetření doporučí správnou hygienu a péči o vlasy, včetně výběru vhodných kosmetických přípravků a doplňků stravy pro podporu zdraví a růstu vlasů.

Rezervace a další informace

Specialisté na všech pobočkách kliniky se těší na návštěvy nových klientů. Rezervace na trichologické vyšetření zdarma je dostupná a umožňuje získat více informací o stavu vlasů a pokožky hlavy. V Ostravě jsou k dispozici dvě pobočky, na ulici Jantarová a Hlavní třída.


 

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klíč ke zdraví a růstu vlasů je Vlasová klinika  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.