Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Najděte perfektní vůni: Parfém podle typu osobnosti

PR článek

Parfém by měl odrážet jedinečnost vaší osobnosti a podtrhovat váš styl. Vyberte si takový, který bude dokonalým vyjádřením vašeho já. Inspirujte se naším výběrem unisex vůní.

Introverti

Introverti netouží stát ve světlech reflektorů a přitahovat pozornost. Abyste se cítili komfortně a zároveň sebevědomě, preferujte subtilní vůně. Jejich hlavní složky tvoří nenápadné, jemné květinové nebo citrusové akordy, často ozvláštněné ingrediencemi jako zelený čaj, okurka nebo mořská sůl. Mezi takové patří například Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt nebo Tom Ford Neroli Portofino.

Extroverti

Extrovertní osobnosti potřebují vůně, které jsou stejně výrazné jako oni sami. Jejich energickou povahu skvěle podtrhnou kořenitá a ovocná aromata, například intenzivní složky jako pačuli, černý pepř nebo exotické ovoce. Skvělým prostředkem, jak o sobě dát vědět, jsou niche parfémy. Vyzkoušeli jste už Tom Ford Black Orchid nebo Moncler Collection Les Sommets Les Roches Noires?

Kreativci

Kreativní duše vyhledávají nekonvenční vůně odrážející jejich jedinečný pohled na svět. Sahají po vůních s neotřelými kombinacemi, které stimulují jejich představivost a tvůrčí myšlení. Ideální jsou parfémy s exotickými a méně obvyklými ingrediencemi. Vyjádřete i vy svou uměleckou povahu například s vůní Molton Brown London Wild Mint & Lavandin nebo Vodka on the rocks by Kilian.

Analytici

Parfémy přehledné jako tabulka v excelu. Všichni analyticky smýšlející hledají čisté a logicky strukturované vůně. Parfémy s menším počtem ingrediencí, ale zároveň výrazné tak, že je možné je snadno identifikovat. Zaměřte se na vůně s dřevitými nebo citrusovými akordy, například Hermès Paris Un Jardin à Cythère nebo Uermi Il Sole Dentro By Pierre Guéros.

Dobrodruzi

Vůně dálek a dobrodružství ukrytá ve flakonu. Podporujte svou touhu sbalit krosnu na záda a vyrazit vstříc objevování nových zákoutí vhodným parfémem. Oblíbenou volbou dobrodruhů bývají exotické vůně s tropickými nebo kořenitými podtóny. A přesně taková je vůně Pigmentarium Oratorio nebo Calvin Klein One Reflections.

Romantici

Snílci, citlivky i romantické duše potřebují od vůně květinové pohlazení a sladké políbení. Proto v jejich parfému nesmí chybět růže, jasmín a vanilka. Pokud i vy hledáte vůni s něžným nádechem, vyzkoušejte Gisada Switzerland Luxury Collection Rose nebo Les Infusions de Prada Milano Rose.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vůně, ingredience, parfém, Tom Ford, Calvin Klein, Hermès

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Najděte perfektní vůni: Parfém podle typu osobnosti  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.