Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Vlakem na hokej: České dráhy vypraví speciální vlak, který fanoušky dopraví na pražské čtvrtfinále

České dráhy vypraví speciální vlak pro fanoušky na čtvrtfinálový zápas hokejového šampionátu mezi Českem a USA. Vlak dopraví fanoušky na trase z Ostravy přes Olomouc a Pardubice na zápas do Prahy a v noci pak zpátky do Ostravy.

Plány spojů přiblížil mluvčí Českých drah Filip Medelský„Spoje IC 508 a IC 501 MS hokej 2024 budou zastavovat v Ostravě, Olomouci i Pardubicích. Souprava, která bude na speciální vlaky nasazena, bude sestavena z modernizovaných vozů určených pro provoz vlaků vyšší kvality, vybavených klimatizací a internetovým připojením," uvedl.

V hokejovém speciálu bude platit standardní tarif ČD. Spoje budou povinně místenkové. Z Ostravy spoj vyjede v 11:10 a v Praze bude ve 14:12. Na cestu zpět se ze stanice Praha-Libeň vydá ve 23:38. V Ostravě bude přibližně o tři hodiny později.

Hokejoví fanoušci mohou ale využít i běžné spoje Českých drah. Vlakem lze cestovat až téměř k pražské O2 areně, která je vzdálena jen asi deset minut pěší chůze od libeňského nádraží. Na něm zastavuje většina vlaků z východní části republiky. „Například z Ostravy, z Valašska, Zlínska nebo z jižní Moravy," uvedl mluvčí drah.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto visitostrava.eu

Štítky ČR, železnice, doprava, hokej, ČD, Ostrava, České dráhy, lední hokej, Ostrava, čtvrtfinále, Česko, vlak, mistrovství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlakem na hokej: České dráhy vypraví speciální vlak, který fanoušky dopraví na pražské čtvrtfinále  |  Hokej  |  Sport  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.