Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Při nehodě na Bruntálsku zemřel šestatřicetiletý řidič

Šestatřicetiletý řidič osobního vozidla zemřel dnes ráno po čelním střetu s nákladním automobilem v Horním Benešově na Bruntálsku. Ve vozidle zůstal zaklíněn a zraněním podlehl ještě na místě nehody. Novináře o tom informovali policejní mluvčí René Černohorský a mluvčí hasičů Lukáš Popp.

Nehoda se stala krátce po 09:00. Osobní auto jelo od Milotic nad Opavou do Horního Benešova. "Na rovném přímém úseku řidič z doposud blíže nezjištěných příčin přejel do levého jízdního pruhu, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním motorovým vozidlem s kontejnerovou nástavbou, které řídil devětapadesátiletý muž," uvedl Černohorský.

Řidič nákladního vozu utrpěl lehčí zranění a byl ošetřen na místě, jeho dechová zkouška byla negativní. U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva s odběrem krve, aby bylo možné zjistit, zda při jízdě nebyl pod vlivem alkoholu nebo drog. Doprava musela být kvůli nehodě na více než tři hodiny odkloněna.

"Hasiči po příjezdu k nehodě provedli zajištění obou havarovaných vozidel proti požáru. Během průzkumu zjistili, že řidič osobního vozidla má zranění neslučitelná se životem a přítomný lékař musel konstatovat smrt," řekl Popp. Tělo museli hasiči z havarovaného vozu vyprostit, poté zajistili odtah obou vozidel.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS ČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Bruntálsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě na Bruntálsku zemřel šestatřicetiletý řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.