Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které se střetl Harley s Jaguarem

Moravskoslezští policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo v sobotu 13. dubna okolo 16:45 v Bravanticích. U penzionu Motobar Bravantice se střetl osobní automobil a motocykl. Řidič motocyklu Harley Davidson jedoucí se spolujezdkyní ve směru od Bílovce při odbočování vlevo zřejmě nedal přednost protijedoucímu Jaguaru odbočujícímu vpravo. Okolnosti šetří policisté.

„V souvislosti se zjišťováním nehodového děje se dopravní policisté obrací na případné svědky, kteří se v uvedenou dobu na místě nehody nacházeli nebo místem projížděli a mohli by poskytnout informace vedoucí k objasnění průběhu dopravní nehody, popřípadě záznamy z palubních kamer. Policisty dopravního inspektorátu Nový Jičín můžete kontaktovat na telefonních číslech 974 735 251 či 606 080 399, popřípadě na bezplatné telefonní lince 158,“ vyzvala mluvčí policie Kateřina Kubzová.

Motorkář i jeho spolujezdkyně utrpěli při nehodě zranění a byli záchranáři přepraveni do nemocničního zařízení. Řidič automobilu vyvázl z nehody bez zranění.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Nový Jičín, Bravantice, zranění, Jaguar Cars, Harley-Davidson, Bílovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které se střetl Harley s Jaguarem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.