Vyhledávání

Nalezené články: "regionální potravina"

Klobásy, medovina, větrníky nebo pečenáče. To jsou oceněné regionální potraviny

O značku Regionální potravina se v Moravskoslezském kraji ucházela téměř čtyřicítka výrobců s více než stovkou produktů. Mezi nominovanými je například Zeliiičko červené s řepou, křenem a jablkem nebo Staroslezské maminčiny pečenáče z Kravař.

Přihlas se do soutěže Regionální potravina Moravskoslezského kraje

Soutěž Regionální potravina, pořádaná Ministerstvem zemědělství, každoročně oceňuje zemědělské a potravinářské výrobky, které vynikají kvalitou, původem surovin a vazbou na region. Ocenění představuje nejen prestižní značku kvality, ale také je...

Tesco v Ostravě rozšiřuje nabídku zdravých potravin, daruje tuny potravin lidem v nouzi, optimalizuje obaly a snižuje uhlíkovou stopu

Společnost Tesco mnoha způsoby chrání životní prostředí. Používá pouze elektřinu z obnovitelných zdrojů, optimalizuje a redukuje obaly, snižuje spotřebu energií, rozšiřuje nabídku zdravějších a udržitelnějších potravin, zmenšuje svou uhlíkovou stopu...

Šunka, Hukvaldské mrkvánky nebo Medová zmrzlina. Další výrobky mají značku Regionální potravina

Trhané hovězí ze Šilheřovic, mořkovská Tatínkova šunka, Hukvaldské mrkvánky nebo třeba Medová zmrzlina s černým pepřem z Palkovic. To jsou některé výrobky z Moravskoslezského kraje, které letos získaly značku Regionální potravina. Soutěž chce...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "regionální potravina"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "regionální potravina"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.