Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Čtvrtek 4. července 2024  |  Svátek má Prokop
Bez reklam

Dolní Vítkovice se chystají na hokejové mistrovství, bude tam velké parkoviště

Industriální areál Dolní Vítkovice (DOV) se zapojí do dění okolo mistrovství světa v hokeji, které se od 10. května bude konat i v Ostravě. Svou zkratku dočasně změní z DOV na FANDOV. V areálu vznikne velké záchytné parkoviště pro fanoušky. Chystá se pro ně i doprovodný program. Připravují se i průvodci. Bude více prohlídek v cizích jazycích. Novinářům to řekla mluvčí areálu Eva Kijonková.

Hokejové mistrovství světa se blíží, dopravní podnik chystá nejenom linku X

Posílené tramvajové linky i autobusová linka Airport Express, speciální tramvajová linka X a také zvýhodněná sedmidenní hokejová jízdenka pro fanoušky za 250 korun. Dopravní podnik Ostrava (DPO) se připravuje na hokejové mistrovství, které bude v...

"V Dolních Vítkovicích bude jedno ze záchytných parkovišť, hokejoví fanoušci tak mohou strávit čas před nebo po zápasech i u nás, program pro ně máme připravený,“ uvedla ředitelka DOV Renata Červená. Dodala, že se například rozšíří cizojazyčné prohlídky v časech mezi zápasy, posílí tým průvodců a přizpůsobí hokejovým fanouškům možnosti výjezdu na Bolt Tower, vyhlídkovou nástavbu na někdejší historické vysoké peci.

Bolt Tower bude navíc od 8. května svítit v barvách české trikolóry. Kavárna v oblacích - Bolt Café bude mimo jiné servírovat zákusky s hokejovým motivem. V Dolních Vítkovicích bude také jedno ze záchytných parkovišť pro fanoušky hokeje. Lidé jej najdou v místě, kde jsou obvykle hlavní scény velkých festivalů, jako je Colours of Ostrava. Po odstavení auta se budou moci návštěvníci vydat k hale linkami MHD. Ve dnech hokejových zápasů budou podle informací DPO na linkách číslo 2, 7, 11 a 12 vypravována vozidla s větší kapacitou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky ČR, památky, hokej, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dolní Vítkovice se chystají na hokejové mistrovství, bude tam velké parkoviště  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.