Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Veřejnou dopravu v Ostravě dnes zkomplikovaly srážky tramvají, při jedné z nich byl vážně zraněn chodec

, aktualizováno 23. července 2024, 10:20

Nehody tramvají dnes dopoledne výrazně zkomplikovaly veřejnou dopravu v Ostravě. Zhruba dvě hodiny kvůli srážce dvou tramvají u zastávky Dolní Vítkovice nejezdily spoje z centra města směrem do Vítkovic a do obvodu Ostrava-Jih. Tramvaje asi hodinu nejezdily ani v Porubě, kde tramvaj ráno srazila a vážně zranila chodce.

Hasiči z Ostravy-Zábřehu zasahovali ve Vítkovicích, kde došlo k havárii dvou tramvají, které do sebe narazily zezadu. Událost se obešla bez zranění, obě soupravy vykolejily, sdělila mluvčí hasičů Kamila Langerová. Tramvajová doprava je momentálně obousměrně uzavřena, dopravní podnik Ostrava zřídil náhradní autobusovou dopravu.

Bez zranění ale podle policejní mluvčí Evy Michalíkové nebyla ranní srážka tramvaje s chodcem u zastávky Telekomunikační škola v městské části Poruba. Před 10:00 byl provoz opět obnoven. Mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl ČTK řekl, že osmačtyřicetiletý muž zůstal po srážce zaklíněný pod vozem, odkud jej záchranáři museli vyprostit. Podle mluvčího utrpěl rozsáhlá poranění hlavy a v kritickém stavu skončil v nemocnici.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS MSK

Štítky Ostrava, Vítkovice, doprava, nehoda, tramvaj, srážka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejnou dopravu v Ostravě dnes zkomplikovaly srážky tramvají, při jedné z nich byl vážně zraněn chodec  |  Doprava  |  Zprávy  |  Ostravská Drbna - zprávy z Ostravy a Moravskoslezského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.